Service   

 

 Home
Nach oben

 

Nakon što dogovorimo sve potrebne detalje i utvrdimo cijenu, postupak je slijedeći:

 

Obje stranke će potpisati obvezatnu narudžbu, koja sadržava slijedeće točke:

 

Aufzählung

tip modela

Aufzählung

prva registracija (rabljeno vozilo)

Aufzählung

oprema

Aufzählung

boja

Aufzählung cijena uključujući troškove carinskih pristojbi i porez na dodanu vrijednost (osnova za izračun je aktualan tečaj američkog ili kanadskog dolara)
Aufzählung

uvjeti plaćanja

Aufzählung Zahvaljujući odličnim kontaktima našeg njemačkog partnera u SAD i Kanadi ćemo za Vas sada naručiti vozilo vaših snova!
Aufzählung Nakon prijevoza vozila u Njemačku (Bremerhaven) vozilo će biti podložno homologacijskom tehničkom ispitivanju. Nakon podizanja je vozilo prevezeno kod nas.

 

Ugovorno utvrđena fiksna cijena obuhvaća još slijedeće usluge:

 

Aufzählung

osiguranje i prijevoz na području SAD ili Kanade

Aufzählung

brodski prijevoz

Aufzählung

lučke pristojbe za smještaj vozila u luci Bremerhaven

Aufzählung homologacijsko tehnički ispitivanje i njemački dokumenti za teretni automobil, odobrenje iznimke
Aufzählung

osiguranje prijevoza do mjesta preuzimanja

Aufzählung

carinske pristojbe i porez na dodanu vrijednost

 

To dakle znači da Vi kao kupac nećete gubiti vrijeme obavljanjem administrativnih radnji u uredima i podizanjem dokumenata!

Ove usluge naravno ne pružamo samo u Mađarskoj, već u cijeloj Europi!

 

Rok isporuke je obično 4-8 tjedna, u izvanrednim slučajevima, kao npr. kod neuobičajenih tipova modela vozila ili u slučaju vrlo traženih tipova modela može biti rok isporuke srazmjerno dulji.

 

I evo još kratka izjava u vezi cijene: zahvaljujući odličnim kontaktima našeg njemačkog poslovnog partnera sa trgovcima u SAD i Kanadi sposobni smo držati naše cijene na najnižem mogućem nivou.

Osim toga imate mogućnost kupnje Vašeg novog vozila na leasing ili na kredit, i to bez obzira da li ste privatni poduzetnik ili tvrtka. Rado ćemo Vam ponuditi suradnju sa našim uglednim lizinškim i bankovnim partnerima.

Pružit ćemo Vam pomoć i nakon kupnje te kod nabavljanja rezervnih dijelova. Kod nas možete naručiti i pribor za vozila, kao što je npr. fiksni odvojivi krov (hardtop), kotači većih dimenzija i mnogo drugih vrsta pribora i opreme.

Dalje nudimo plaćenu uslugu lakiranja unutarnjih šupljina kao zaštitu od korozije te nanošenje zaštitnog sloja na šasiju vozila da biste mogli još dugo uživati u vožnji s Vašim novim vozilom.

Svi radovi kao što su podešavanje, tuning, kontrole i popravci mogu biti naravno izvršeni u našoj radionici specijaliziranoj na US-Cars.

 

Obratite nam se!      info@vision-2001.net

                                back